Als Praten Over Verlies Niet Vanzelf Gaat

When you are down and out how do you get up and go forward

Zo Werken Wij

Als alles door je vingers glipt valt het misschien wel op zijn plek.

Verlies en Rouwbegeleiding

Verlies en Rouwbegeleiding

Voor rouwen bestaat geen tijdpad. We moeten dit proces aandacht en tijd gunnen. Negeren lost niets op, aandacht geven wel.

 

Relaxatiemassage en herbalanceringsmassage

Relaxatiemassage en herbalanceringsmassage

Massage verzacht het leven
Wandelcoaching

Wandelcoaching

Ik help je je eigen pad te bewandelen.  

Het zorgt voor minder stress en meer energie.

 

 

Yoga en Mindfulness

Yoga en Mindfulness

Je lichaam en geest leren begrijpen en tot rust brengen

Psycholoog

Psycholoog

Extra psychologische ondersteuning  kan soms belangrijk zijn

Create and Grow

Create and Grow

Loslaten in expressie
image

Mindful Walk

De verlies-, rouw- en stressbegeleiding kan ook door middel van wandel coaching plaatsvinden indien u dit wenst. Als wandelcoach gebruik ik de methodiek van Mindful Run en laat ik je op een eenvoudige en leuke manier kennismaken met uw eigen lichaam en geest.

Wandelen en naar buiten gaan is een krachtige methode. We komen makkelijker tot de kern van de zaak door de beweging en door het feit dat men elkaar niet de hele tijd hoeft aan te kijken. De metafoor: je eigen pad lopen is letterlijk aanwezig. Niet iedereen praat even makkelijk en uit onderzoek blijkt dat het gesprek makkelijker op gang komt tijdens een wandeling. Door het toepassen van ademhalingstechnieken en Mindfulness krijgt u inzicht in wie u bent wat u beweegt. Het helpt u om uw eigen weg te bewandelen en bepaalde patronen te veranderen. Het zorgt voor minder stress en meer energie.

Persoonlijke Begeleiding

U kan bij mij terecht voor verlies-, rouw- en stress begeleiding. Maar wat is een rouwproces of verlieservaring? Rouw is het langzaam maar zeker begrijpen dat uw leven zo ingrijpend is veranderd door een verlies waar u veel waarde aan hecht. Voor rouwen bestaat geen tijdpad. We moeten dit proces aandacht en tijd gunnen. Negeren lost niets op, aandacht geven wel.

Verliesgebeurtenissen beperken zich niet alleen tot het verliezen van een geliefde maar spelen deze gebeurtenissen in ons leven een grote rol.

image